2013. január 21., hétfő

Szerepcsere

Fandom: BBC Sherlock
Figyelmeztetések: egy másodpercnyi slash

- Mikor is egyeztünk meg ebben? – mérgelődött Sherlock miközben a kanapén tornyosuló ruhakupaccal nézett farkasszemet. – Én ezt nem tartom jó ötletnek.
- Te mondod mindig, hogy irigyelsz, mert átlagos vagyok. Most te is az leszel!
- Attól még, hogy ruhát cserélünk és két napig te nyomozol a nevemben, nem leszel jó megfigyelő, sőt – emelte fel az egyik kezét – biztos vagyok benne, hogy nem fogod kibírni az eligazító tanácsaim nélkül.
- Köszönöm az együttérzésedet és bizalmadat. Igazán kedves vagy – John a szemét forgatva megragadta a másik ruhahalmot és a szobájába sietett.
Sherlock még egy darabig csak állt és bámult maga elé. A fejében versenyt sprinteltek a gondolatok az elkövetkező két nappal kapcsolatban. Mi fog történni? Mi lehet a legrosszabb? Két nap alatt, csak nem fogják elfoglalni Londont csak amiatt, mert a zseni detektív éppen egy ex-katona bőrében tengődik. Vagy mégis? Vészhelyzet lesz?
- Ez az egész egy nagy hülyeség! – jelentette ki hangosan. – John, én ezt nem akarom csinálni! Én Sherlock Holmes vagyok! Nem pedig John valamilyen középsőnév Watson!
- Két nap Sherlock. Kettő – hangzott a válasz az emeletről. – Fél lábon is ki fogod bírni!
- És ha nem?
- Öltözz! Én majdnem kész vagyok.
- Ha a ruháimnak bármi baja lesz én… - a mondatot befejezni már nem tudta, mert Watson lépteinek zaja félbeszakította. A doktoron Holmes lila ingje volt, aminek az első két gombját stílusosan, direkt nem gombolta be. Ehhez az összeállításhoz párosult a fekete nadrág, ami egyértelműen nem John rövid lábaira volt tervezve, ahogy a cipő se, amit minden lépésénél majdnem elhagyott. De az összkép még így se volt annyira rossz.
- Na, hogy festek?
- Rettenetesen. A nagyméretű ruhákból azt lehet feltételezni, hogy…
- Tudod mit, nem érdekel mit lehet feltételezni! Jól érzem maga, jól is nézek ki.
- Ha te mondod – Sherlock feladván a kioktatást, ott helyben, John előtt kezdet levetkőzni.
- Hé, hé, hé! – hőkölt hátra Watson. – Lehetne, hogy ezt nem itt előttem?!
- Miért? Lakótársak vagyunk, ez szerintem természetes.
- Természetes? Láttalak már lepedőben, azt még tűrtem, de ne menjünk át perverzbe.
- Nem vagyok perverz! Amúgy, te sokkal rosszabbul nézel ki meztelenül. És borzasztóan énekelsz a zuhany alatt…
- Nem is borza… te komolyan nézel, miközben zuhanyzok? Ezek után lemered tagadni a perverzségedet?! – John a fejét fogta és enyhén meg is szédült a hallottaktól. Így inkább jobbnak találta, ha leül a kanapéra miközben Sherlock ugyan olyan lazasággal szabadult meg előtte a ruháitól. Egyszerre ejtette zavarba az egész helyzet, de mélyen magában be kellett vallania, nem volt rossz látvány a különc nyomozó egy szál alsónadrágba.
- John, megtennéd, hogy visszafogod a szexuális gondolataidat. Zavarnak. Megértem, hogy 13 barátnőd volt, akikből csak négyet tudtál közösülésre kényszeríteni, és ez láthatóan nem volt elég, de…
- Néha annyira megkívánlak… - John agyban valahol teljesen máshol járt. Egy sötét, forró szobában, ahol csak egy franciaágy képezte a berendezést. Itt volt ő és…
- John! Túl sok meleg pornót nézel unalmadban!

3 megjegyzés:

  1. Szia! ^^

    Kicsit később ugyan, mint mondtam, de itt vagyok, és hagyok kritikát. :)))

    Zseniális volt, rettentően tetszett. :D Még nem találkoztam olyan történettel, amiben szerepet cseréltek volna, de határozottan érdekes, és izgalmas lehetőségeket rejt magában az ötlet, és nagyon szívesen olvastam volna még hosszabban. Határozottan kíváncsi lennék, hogyan viselkedtek volna ezek ketten a tetthelyen, vagy hogy egyáltalán Sherlock mennyire lett volna képes visszafogni magát. Vajon John minden megmozdulását egy "Briliáns! Fantasztikus!" és társaival jutalmazná? XD De mondjuk az még érdekesebb lenne, hogy vajon John mit kezdene a nyomozással, miket venne észre? XD

    Istenem, elképzelem szegény John Sherlock rá jóval nagyobb méretű ruháiban, és rámtör a röhögés. :DDD Olyan cuki lehet. *.* Sherlock meg pulcsiban... Ááá! XD Az, meg hogy Sherlock nézni Johnt zuhanyzás közben - juj, a kis huncut. :P (Na de valljuk be, melyik rajongó nem tenné ezt?)

    Az utolsó két mondat meg egyszerűen fenomenális volt! XDD

    Köszi az élményt, megint jól szórakoztam a töriden!

    Scale ^^

    VálaszTörlés
  2. Szia! Most bukkantam rá a blogodra és erre a kis gyöngyszemre. A végén hangosan felnevettem, nagyon tetszett. (Bár a prímet a "John valamilyen középsőnév Watson" vitte : ). Szenzációsan nézhetnek ki egymás ruháiban, nem tudok szabadulni ettől a képtől :D Örülök, hogy rátaláltam erre, mert enélkül tuti, hogy szegényebb lennék :).

    VálaszTörlés
  3. hát ez cuki volt és fantasztikus :D MÉG ILYET! :)

    VálaszTörlés